ACE

Ace Compact Comfort

De HomeLift Compact is een compacte en ruimtebesparende lift die speciaal is ontworpen voor gebruik in woningen. Hieronder vindt u enkele specifieke kenmerken van de HomeLift Compact en redenen waarom dit type lift ideaal is voor u:

Wat zijn de voordelen?

Ruimtebesparend ontwerp
De HomeLift Compact heeft geen machinekamer nodig en kan direct op de vloer geplaatst worden. Op die manier bespaart u ruimte in huis. De lift is dus perfect geschikt voor kleine ruimtes.

Flexibele installatie
De HomeLift Compact kan in vrijwel elk type woning geïnstalleerd worden, of het nu gaat om een bestaand huis of een nieuwbouwproject. De lift kan op een betonnen plaat of op een houten vloer geplaatst worden en vereist slechts minimale bouwkundige aanpassingen.

Veiligheid
De HomeLift Compact is voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals een automatische noodstop, een automatische terugkeer naar de begane grond bij stroomuitval en een stabilisatiesysteem tijdens gebruik.

Aanpasbaarheid
De HomeLift Compact wordt aangepast aan uw wensen en behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende maten, kleuren, bedieningsopties en veiligheidsvoorzieningen.

Energiezuinig
De HomeLift Compact maakt gebruik van een spindelmechanisme in plaats van hydraulica, waardoor de lift energiezuiniger is en minder stroom verbruikt dan traditionele liften.

Gebruiksvriendelijk
De HomeLift Compact is gemakkelijk te gebruiken en heeft een intuïtieve bediening. De lift is geschikt voor rolstoelgebruikers en biedt voldoende ruimte voor een rolstoel en een begeleider.

Modern ontwerp
De HomeLift Compact heeft een modern en stijlvol ontwerp dat bijdraagt aan de esthetiek van uw woning. De lift kan aan uw interieur aangepast worden. Zo wordt hij dé blikvanger thuis.

Als u op zoek bent naar een compacte, ruimtebesparende en aanpasbare lift voor uw woning, is de HomeLift Compact perfect. Contacteer ons voor meer info.

 

We verwijzen u graag door naar de upgrade namelijk de ACE Homelift Dream met dezelfde mogelijkheden en maatvoeringen op maat.

Technische specificaties

Lift kleuren

Standaard RAL 9016
Standaard RAL 9005
Standaard RAL 7016
Kan gelakt worden in elke RAL-kleur uit de klassieke RAL K7 - tabel

Designwall

Diagonal
Key West
Orange
Orientalic
Pink
Sheets
Skyline
Structure
Standaard: spiegel

Beglazing

Helder glas
Getint glas

Deuren

Draaideuren en optie automatische dubbele deuren

Vloer

Dark gray, vinyl
Light gray, vinyl
Oiled oak, vinyl
Aged oak,vinyl
European oak, vinyl
Bolon graphic
Bolon Sand
Bolon flow stream
Interesse?

Plan een bezoek in aan onze showroom of geef ons een seintje

We komen graag langs voor een eerste kennismaking. Bart helpt u verder.

Contaceer ons